بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی از سال1365 تا کنون به تهیه و توزیع تقویم قدس رضوی به عنوان یک کالای فرهنگی با ویژگیهایی منحصر به فرد اقدام کرده است. این تقویم همواره از سوی نهادهای انقلابی، شخصیتهای علمی - فرهنگی و جامعهٔ اسلامی و ایرانی مورد استقبال و توجه قرار گرفته است .
در این سالنامه ضمن درج مناسبتهای مهم تاریخی و سیاسی، مذهبی، ملی و جهانی، در هر روز، آیهای از قرآن یا حدیثی از معصومین(ع) با توجه به مناسبتهای مندرج در همان روز، ذکر شده است. همچنین، اوقات شرعی تهران و مشهد و شمار روزهای گذشته و مانده تا پایان سال، زمان ورود و خروج قمر به برج عقرب در هر ماه و روز و ساعت کسوف(خورشید گرفتگی) و خسوف (ماه گرفتگی) برای ادای فریضه نماز آیات، شاخص قبله، اطلاعات مختصری از زندگانی چهارده معصوم(ع) شماره تلفنهای آستان قدس رضوی و مراکز مهم در مشهد، تهران و ... از دیگر بخشهای این تقویم پرمخاطب است.
تقویم قدس رضوی به دلیل انتساب به دستگاه مقدس حضرت ثامن الحجج(ع) از قداست و شرافت ویژهای برخوردار است؛ از این رو، رویکردهای جدیدی به شرح ذیل در چاپ این تقویم اتخاذ شده است:
تشکیل گروه علمی تقویم با هدف بازنگری و به روز رسانی محتوای تقویم، توجه ویژه به روایات امام رضا(ع) و کتاب عیون اخبار الرضا(ع) استفاده از بیانات امام خمینی(ره) و امام خامنهای مدّظلّه، متناسب با مناسبتهای روز، به ویژه استفاده از بیانیه گام دوم انقلاب؛ توجه به نیازهای فرهنگی جامعه در گزینش احادیث و روایات ائمه اطهار(ع) ارائه تصاویر بسیار زیبای تاریخی و قدیمی از حرم مطهر رضوی و اماکن متبرکه در پایان هر فصل و طراحی صفحات داخلی با هدف حداکثر استفاده از فضاهای سفید برای ثبت یادداشتهای شخصی؛ توجه به ارائه سالنامهای فاخر با ظاهری آراسته، استفاده از کاغذ مرغوب، جلد و صحافی بادوام برای همراهی یکساله با مخاطب؛ تنوع در طرح جلد و رنگهای گوناگون در قالب جلدهای گالینگور و سلفون سخت و چاپ دو رنگ متن و استفاده از رنگهای مختلف در فصول چهارگانه؛ ایجاد ظرفیتهای گوناگون برای درج اطلاعات و سفارشهای مورد نظر مؤسسات، نهادها و ادارات با حفظ محتوای اصلی اثر.
تقویمهای دیگر
گروه تقویم بنیاد پژوهشهای اسلامی با بهرگیری از تجربه بیش از سه دهه انتشار تقویم قدس رضوی و بهرهمندی از جلسات گروه علمی تقویم، اقدام به تدوین و انتشار چند سالنامه و تقویم دیگر به شرح ذیل نموده است :
سالنامه احادیث موضوعی بر اساس مناسبتهای تقویم قدس رضوی
این سالنامه که طرح اولیه آن در سال1397 از سوی ریاست محترم بنیاد ارائه شد مجموعهای است نزدیک به دو هزار آیه و روایت برگرفته از تقویم قدس رضوی که با هدف استفاده واعظان و سخنوران و همه علاقهمندان به آیات قرآن و احادیث اهل بیت(ع) فراهم آمده و تا کنون دو جلد از آن در سال1399 و 1400 منتشر شده است.
تقویم میلادی و تقویم قمری
با رویکرد معرفی تعالیم گهربار و جهان شمول حضرت ثامن الحجج(ع) و نیز معرفی حرم مطهر و خدمات علمی – فرهنگی و اقتصادی آستان قدس رضوی به زائران و مجاوران، بنیاد پژوهشهای اسلامی تقویم میلادی و قمری را از سال 2018منتشر کرده است. این تقویم ها بر اساس مناسبت های جهانی به زبان انگلیسی و عربی برای ارائه در کشورهای عرب زبان و کشورهایی که بر اساس تاریخ میلادی فعالیتهایشان را تنظیم می کنند کاربرد دارد.
سالنامه قدس رضوی(پالتویی)
بر اساس پیشنهاد و درخواست معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس، بنیاد سالنامه قدس را در قطع پالتویی منتشر کرده است . در این تقویم تنها به درج مناسبتهای مهم بسنده شده و در هر هفته حدیثی کوتاه با توجه به مناسبت مهم همان هفته درج گردیده است.
تقویم رومیزی قدس رضوی
با توجه به اینکه این تقویم همه ساله برای استفاده مدیران و کارمندان کاربرد دارد با بهرهگیری از آرشیو غنی تقویم قدس، بنیاد پژوهشهای اسلامی تقویم رومیزی قدس رضوی را تدوین و منتشر نموده است. ترجمه یک حدیث کوتاه، درج بیانات امامین انقلاب و مناسبتهای مهم، اوقات شرعی ، اوقات قمر در عقرب، شاخص قبله در خرداد و تیر از ویژگیهای این تقویم به شمار میرود.